Vargo Kárpitos Bútor Kft.

Ügyfélszolgálat:

+36 93 536 223

Töltse le bútorkatalógusunkat

20 oldalon sok-sok színes fotó, szövetválaszték + mérettáblázatok...

letöltés

Nagykanizsai Bemutatóterem és Üzlet

Válasszon egy kapcsolattartót:

Elérhetőségek

Kapcsolattartó képe

Nagykanizsa

Cím:
Csengery út 89. Nagykanizsa 8800

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 93 536 223

http://www.vargobutor.hu

Az információ letöltése a következő formátumban: vCard

Kapcsolat űrlap

E-mail küldése. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Cégünkről

Cégünkről:

Tekintse meg bemutatótermünkről készült filmünket

 

A Vargo bútor Nagykanizsán a „bútorgyártás hazájában” működik. Családi vállalkozásunk 1993-ban indult néhány fővel és egy-két termék gyártásával.
Az évek során folyamatosan bővítettük termékeink sorát. 2002-ben új fejezet kezdődött a cég életében. Új, tágas telephelyen, korszerű gépparkkal, jelentősen bővített létszámmal, 21. századi színvonalon dolgozunk.

A kárpitos bútorgyártás során felhasznált alapanyagokat úgy választjuk meg, hogy minőségi terméket tudjunk létrehozni. Termékskálánk ma 12 féle kárpitos garnitúrából áll a modern vonalvezetéstől a klasszikus formákig. Jelszavunk: „minőség – kényelem – kedvező árak”.

Folyamatosan fejlesztjük technológiánkat és termékeinket, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassuk ki vásárlóinkat. Célunk, hogy bútoraink még évek múlva is az Ön kényelmét és örömét szolgálják és így talán a következő bútorvásárláskor is minket választ majd.

Köszönjük a bizalmat.

 

 

 

 

© 2009 - 2012. VARGO KÁRPITOS BÚTOR Kft. Minden jog fenntartva.   |   Nagykanizsa Csengery út 89. Telefon: (+36) 93 536 223   |   Néhány ikont a DryIcons biztosít.   |